Om Oss

BOGERUD TEKSTIL har lang tradisjon for å selge klær av høy kvalitet til gunstige priser til hele familien. Den første butikken åpnet i 1965 på Bogerud i Oslo. Vi har i dag 14 forretninger sentralt i Østlandsområdet.

Sortimentet er bygd opp med hovedvekt på kjente merkevarer som Janus, Iris, Safa, Triumph, Viking, Hillesvåg, Soyaconcept, Sloggi, Naturana, Brandtex, Dovre osv.

Garn og sytilbehør har alltid vært viktig for oss, alle våre forretninger har store garnavdelinger. Forretningene varierer i størrelse og noe i vareutvalg.

Bogerudkjeden består i dag av 2 selskaper, Bogerud Tekstil Sør AS og Bogerud Tekstil Vest AS som eier og driver hver sin gruppe av Bogerud Butikker.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr et bredt utvalg av ull og undertøy til både store og små. Alt du måtte trenge av garn og til strikketøyet ditt og mengder av dameklær til fornuftige priser.

Hvordan skiller vi oss ut?

Hos Bogerud Tekstil vil du alltid få hjelp med strikketøyet ditt. Flere av butikkene våres har også strikkekafe hver uke, her er det godt samhold og mye hjelp å få. Kaffe og kaker er alltid et lite pluss.

Vi streber etter å skaffe alt det kundene våres er ute etter og flytter gjerne varer imellom butikkene dersom en farge eller størrelse på et plagg mangler. Det kan være alt fra en farge på en bh til et strikketilbehør ingen av oss har hørt om – Ikke vær redd for å spørre, vi har mange flinke leverandører som alltid er til god hjelp og skaffer det vi trenger!